Lees hier meer onze evenementen.

De Meester onderwijscatering op evenementen

Of er nou een gala, laatste schooldag of een ouderavond op de planning staat, bij De Meester onderwijscatering kunt u terecht voor alle soorten schoolevenementen. Wij sluiten ons graag aan bij de evenementenwerkgroep om uw geplande activiteiten te begeleiden. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. De Meester staan bekend om haar creativiteit, jarenlange ervaring en flexibiliteit. Bij De Meester is alles mogelijk, aarzel dus niet om vragen te stellen.

Wijnglazen

Volledig verzorgd

Wij halen letterlijk alles uit de kast om uw schoolevenement of borrel tot een succes te maken. De Meester heeft alle benodigde materialen in huis, van een tapinstallatie tot presentatiematerialen of zelfs verlichting om een aula sfeervol te maken. Zo weet u zeker dat uw receptie of gala in goede banen geleid wordt.

Cor van Veldhoven

"De Meester verzorgde ooit de onderwijscatering voor een schoolgala. Wij maakten in samenwerking met de leraren een vijfgangendiner ensemble voor de leerlingen met bijpassende aankleding. Dit deden we met goed geprijsde, maar gezonde ingredi├źnten. We bleven dus gewoon binnen budget. Het gala werd een enorme hit. We moesten sommige leerlingen zelfs naar huis sturen aan het einde van de avond."

-Cor van Veldhoven, eigenaar van De Meester

Bespaar op personeelskosten

Wij staan voor betrokken onderwijscatering. Graag nemen wij deel in uw evenementenwerkgroep op school. Zo houdt De Meester niet alleen een vinger aan de pols tijdens de voorbereidingen, maar kunnen wij ook adviezen op maat uitbrengen. Wij nemen daarnaast een deel van de organisatie van uw schoolevenement op ons. Hierdoor geniet u van de professionaliteit van een ervaren cateraar, terwijl u tegelijkertijd bespaart op de personeelskosten.

advies
drank

Onderwijscatering op maat

De Meester verzorgt graag een borrel voor 10 personen, maar draait zijn hand niet om voor een luxe diner van honderden personen. In het verleden verzorgden we al diverse evenementen. Van borrels voor maar liefst 1500 personen tot een diner en een complete feestavond voor 400 genodigden. Wij kunnen snel schakelen en weten overal een mouw aan te passen. Het zal voor ons niet de eerste keer zijn dat een school aan de bel trekt omdat zij een ouderavond is vergeten en ons op het laatste moment inschakelt.

Udens college
d'Oultremont college
Sondervick college
Udens college

Wij verzorgen graag de campuscatering op uw school

Cor van Veldhoven