Bekijk wat andere mensen over ons zeggen

H van de Ven - Algemene directie

Sondervick College

Cor is al geruime tijd aan onze school verbonden; eerst als leerling, vervolgens als disc jockey en daarna vroeg hij de school om zijn bedrijf als schoolcateraar m.b.v. het Sondervick College vorm te geven. In 2005 hebben wij daarin toegestemd. Vanaf die periode verloopt de samenwerking bijzonder prettig. Cor werkt zeer klantgericht, luistert goed naar de wensen van de school en denkt altijd mee in oplossingen.

Niets is hem teveel of te lastig. De Meester catering stelt zicht flexibel op en hanteert een marktconforme prijs. Hij werkt daarbij vanuit het principe en de richtlijnen van “De gezonde schoolkantine” en heeft door deze visie een sterk product ontwikkeld.

“De Meester is heel krachtig is het uitwerken van het concept per school. Hij levert maatwerk waarbij hij de prijs altijd in het oog houdt en niet alleen op winst uit is.“

Voordat wij samenwerkte met De Meester hadden wij de catering in eigen beheer, met alle nadelen van dien. Nu ontzorgt De Meester ons op veel terreinen. Op gebied van catering bij feesten en recepties, schoolaangelegenheden zoals het Kerstbuffet of bemenst de keukens in de verschillende onderwijsgebouwen. Daarnaast beheert hij zelfs de snoep- en frisdrankenautomaten voor de leerlingen.

“Met De Meester heb je gegarandeerd hoge kwaliteit, service gerichtheid en prettig contact. Ik raad het iedereen aan.”

A van Kemenade - Directeur Bestuurder

Udens College

“Met De Meester zijn er korte lijntjes, er is altijd goed overleg en het voelt kleinschalig. Het personeel handelt in de lijn zoals we school willen zijn. De Meester voegt waarde toe aan het positieve leefklimaat op school.”

Mirjam Hens - De Meester catering

Ik als werknemer heb het erg naar me zin bij De Meester catering. Er heerst een fijne sfeer en het is erg toegankelijk. We werken in principe zelfstandig en toch heb je het gevoel dat het een team is. Doordat we erg betrokken zijn bij de school, voelen we ons er thuis. Je kent dan ook veel leerlingen en collega's van de school.

“De Meester heeft in het schooljaar van 2015-2016 de Gezonde schoolschaal ontvangen. Dit is dik verdiend. Wij staan voor kwaliteit en blijven niet stil staan maar denken en groeien mee in de behoefte van de school, leerlingen en ouders.”

Naast de algemene catering organiseren en verzorgen we ook alle bijkomende activiteiten. Denk aan receptie, jubileum en lunches. In de totale plaatje zien we altijd mogelijkheden voor elke aanvraag. We doen dan ook ons uiterste best om ook deze aanvraag weer tot een goede samenwerking te komen. Waarbij flexibiliteit en gemakkelijk aanspreekbaar zijn de kern is.

“Ik zeg altijd ja! Er is voor ons niets te gek. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossing.”

D. Leijten - Hoofd facilitaire dienst

Beatrix College

De Meester Catering is een energiek catering bedrijf die met de klant altijd meedenkt en voor de klant klaarstaat. De prijs kwaliteitverhouding is uitstekend!

“U wenst wij draaien principe” is op de Meester Catering zeker van toepassing.”

Wesley van Bokhoven - Facilitaire zaken

d' Oultremont College

De Meester Catering is sinds 2014 verbonden aan onze school. Tijdens de eerste kennismaking werd de visie gedeeld ten aanzien van een goede schoolcatering en waar deze aan zou moeten voldoen.

In de bestaande situatie was er een conciërge die dagelijks de broodjes verzorgde. Maar het was duidelijk dat we een nieuwe weg in wilden slaan. In de gesprekken die volgden werden de doelen bepaald en spraken wij de wens uit om binnen 2 jaar volledig ontzorgd te worden ten aanzien van de catering binnen de school. Uiteraard moest het aanbod en kwaliteitsniveau daarin worden meegenomen.

"Verandering van spijs doet eten. In het geval van De Meester Catering betreft dat ruim 1000 tevreden leerlingen en 100 collega's."

Nu, anno 2016, zijn we 2 jaar verder en hebben we deze doelstelling met elkaar behaald. Professionele, immer gemotiveerde medewerksters, klant(leerling) vriendelijkheid, flexibiliteit, maatwerk, inspelen op Ad-Hoc situaties, meedenken met de organisatie, vernieuwende ideeën aanbrengen en de korte lijnen zijn de absolute meerwaarden die De Meester Catering wat ons betreft onderscheidend maakt ten opzichte van andere catering aanbieders.

"We kunnen terugkijken op een vlekkeloos verloop van dit veranderproces ten aanzien van het uitbesteden van de catering en de professionaliseringsslag die we hiermee hebben gemaakt."

Sondervick college
d'Oultremont college
Udens college
Varendonck college

Wij verzorgen graag de campuscatering op uw school

Cor van Veldhoven