Lees hier meer over De Meester en wat ons doel is.

Kies voor een gezonde schoolkantine

Onze samenleving is doorspekt met suikerrijke en vette producten als repen chocola of worstenbroodjes, zo ook in veel schoolkantines. De Meester hanteert een andere aanpak. Wij leggen de focus op gezonde, maar bovenal lekkere producten. Dit doen we onder meer door een gunstig prijsbeleid en te werken met dagverse voedingsmiddelen. Zo wilt u niet eens meer kiezen voor het ongezonde alternatief.

Brood

Maatwerk

Alles wat De Meester doet is op maat gesneden en ontstaat vanuit grote betrokkenheid. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een gezonde schoolkantine, maar ook voor andere soorten catering. Wij schuiven graag aan bij de evenementenwerkgroep van uw onderwijsinstelling. Zo weten we precies welke borrels, gala's of vergaderingen er op de agenda staan en denken we actief mee over de invulling daarvan. Dat scheelt u kosten en geregel.

"De naam De Meester is niet uit de lucht gegrepen. Eigenaar Cor van Veldhoven werkte zelf jarenlang in het onderwijs als economiedocent en voelt de onderwijswereld feilloos aan. Toen de catering op zijn eigen school ermee stopte, besloot hij zelf een gezonde schoolkantine te starten. Inmiddels zijn we zeventien jaar verder en is De Meester een gerenommeerde naam op gebied van verantwoorde onderwijscatering met negen middelbare scholen onder zijn vleugel."

Het voordeel van klein

De Meester is een klein bedrijf met een flexibel team. Hierdoor kunnen wij zeer snel schakelen en leveren wij effectief werk af. Bel bijvoorbeeld vanavond dat u voor morgen gebruik wilt maken van onze service en wij zorgen dat het in orde komt. U heeft altijd direct contact met de eigenaar, zo weet u meteen waar u aan toe bent.

sandwich

Gastlessen

Cor geeft op de scholen waar hij het kantineaanbod verzorgt ook diverse gastlessen op het gebied van gezonde voeding, voedselveiligheid en het belang van een goed ontbijt.

Varendonck college
Beatrix college
Commanderij college
Oultremont college

Wij verzorgen graag de campuscatering op uw school

Cor van Veldhoven